Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.

reda redaktor zdzislaw sikorski

  • Chemia żywności. Tom 1 - ebook

    Data publikacji: 18.12.2017

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania. Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności. W tomie...

    Cena: 79,00 zł
    (zawiera 23% VAT)
    158pktProgram lojalnościowy

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Chemia żywności. Tom 2 - ebook

    Data publikacji: 18.12.2017

    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania. Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności. W tomie...

    Cena: 79,00 zł
    (zawiera 23% VAT)
    158pktProgram lojalnościowy

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
Gwarancja satysfakcji

Nowości

  1. 1.Trzy minuty
  2. 2.Sekrety letniego ogrodu
  3. 3.Szczęściarz
  4. 4.List w butelce
  5. 5.FIRMA
  6. 6.NIE MÓW NIKOMU
  7. 7.TYLKO JEDNO SPOJRZENIE
  8. 8.NA GORĄCYM UCZYNKU
  9. 9.Niewinny
  10. 10.Pasażer na gapę

Najchętniej kupowane

  1. 1.Kroki mordercy
  2. 2.Invictus
  3. 3.Listy zza grobu
  4. 4.Upadek i wzlot Reginalda Perrina
  5. 5.Inna
  6. 6.Mózg ćwiczy
  7. 7.Teraz zaśniesz
  8. 8.Zimny kolor nieba
  9. 9.Śmierć nadeszła wczoraj
  10. 10.Jak dawniej leczono czyli plomby z mchu i inne historie