Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.

Lekarz, celebryta, uwodziciel - ebook

8,99 zł (zawiera 23 % VAT)
18 pktProgram lojalnościowy

  • EPUB (znak wodny)
  • MOBI (znak wodny)

Annie Claydon 

26.08.2018

polski

160

Harlequin

9788327638137

Opis:

Alex Jackson i Leo Cross poznali się na studenckim przyjęciu. Była to miłość od pierwszego wejrzenia. Z powodu wypadku Alex stracili kontakt. Spotykają się po dziesięciu latach. Alex jest fizjoterapeutką i prowadzi fundację dla niepełnosprawnych, Leo jest lekarzem, prezenterem radiowym i celebrytą. Przystojny i uroczy doktor Cross ciągle pociąga Alex, ale też irytuje i stanowi zagadkę. Czy za czarującą fasadą kryje się coś więcej? Gdyby poznała go bliżej, chętnie nawiązałaby z nim romans...

Opinie o produkcie


Bądź pierwszą osobą, która doda opinię. Kliknij tutaj.
 
  100% gwarancji satysfakcji Możesz absolutnie bez żadnego ryzyka kupić wybrany produkt z naszej oferty. Chcemy przekonać Cię, że cyfrowe publikacje to przyszłość. Jesteśmy pewni, że ta forma publikacji przypadnie Ci do gustu, dlatego też dajemy 100% gwarancję. Dzięki temu możesz mieć pewność, że albo będziesz zadowolony z naszych produktów... albo zwrócimy Ci pieniądze.
Kup Lekarz, celebryta, uwodziciel - ebook
Forma zakupuCena

Lekarz, celebryta, uwodziciel - ebook

8,99 zł (zawiera 23 % VAT)
18 pktProgram lojalnościowy
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
Gwarancja satysfakcji

Nowości

  1. 1.Rytm tom 2
  2. 2.Magnat tom 1
  3. 3.Zimny kolor nieba
  4. 4.Żona na zamówienie
  5. 5.Przyjęcie w rezydencji
  6. 6.Księżna z Ameryki
  7. 7.Amerykański książę. Nowy Camelot. Tom 2
  8. 8.Nie ma światła w ciemności. Ciemność. Tom 1
  9. 9.Testerka szczęścia
  10. 10.Włoskie lato

Najchętniej kupowane

  1. 1.Sekret Heleny
  2. 2.Jej wisienki
  3. 3.Wyspa Prim'amore
  4. 4.Pierwszy taniec z księciem
  5. 5.Erotyczna fascynacja
  6. 6.Odważna decyzja
  7. 7.Dwie namiętności
  8. 8.Pikantnie po włosku
  9. 9.Ślub, seks i sześć milionów
  10. 10.Demony przeszłości. Część pierwsza